BYGGRENHOLD UNDER BYGGING ELLER ETTER FERDIGSTILLELSE

ØKT TRIVSEL OG RENERE INNEKLIMA PÅ BYGGEPLASSEN

Det er ikke bare på kontoret eller i butikklokalet at ansatte skal trives og ha det rent og ryddig rundt seg. Vårt byggrenhold sørger for at de ansatte også får en økt trivsel og et renere inneklima også på byggeplassen.

Med en byggrenholdsavtale utfører vi kontinuerlig renhold under byggeperioden og ferdigstiller bygget for overtagelse.

BYGGRENHOLD UNDER BYGGEPERIODEN

Under hele byggeperioden er det nødvendig med rutinemessig byggrenhold. Bygningsarbeider og fremtidige brukere av bygget er avhengig av at et godt byggrenhold er utført.
Hva er et godt byggrenhold? Hva er nødvendig byggrenhold bør bygget tas i bruk?

RENHOLD AV FLATER FØR DE BLIR BYGGET INNE

Støv og smuss må fjernes før flatene blir bygget inne. I denne prosessen er viktig å bruke støvsugere som ikke virvler opp støv. A1 Renhold Service AS har denne typen støvsugere tilgjengelig og sørger for et rutine messig renhold under byggeperioden.

BYGGRENHOLD NÅR BYGGEARBEIDET ER AVSLUTTET

Når byggearbeidet er avsluttet er det viktig at alle restene etter byggingen blir fjernet, i dette inngår rydding av materialerester og bortkjøring av søppel. All støv og smuss må fjernes slik at byggestøv i luftekanaler og andre flater er borte før bygget blir tatt i bruk.

Det er også nødvendig å ta en renholdsrunde til etter innflytting i bygget slik at smuss og støv fra innflyttingen også blir fjernet effektivt. A1 Renhold Service følger deg igjennom alle renholds fasene, fra byggeperioden, før innflytting og etter innflytting.

Les også om våre VAKTMESTERTJENESTER

MILJØVENNLIGE RENGJØRINGSMIDLER

Mange vaskemidler og rengjøringsmidler inneholder stoffer som er helseskadelige og tungt nedbrytbare, og utslipp av disse kan gi store miljøbelastninger. Våre kunder skal få informasjon om innholdet og dermed få muligheten til å velge de produktene som er best for helse og miljø.

A1 Renhold Service AS er opptatt av å ta vare på miljøet vårt. Derfor er alle våre rengjøringsprodukter er godkjente og miljøvennlige. Kjemiske stoffer og virkemidler i rengjøringsmidler kan være skadelige for både helse og miljø. Spesielt mennesker med allergier og luftveissykdommer er særlig utsatt. I dag finnes alt fra organiske og miljøvennlige håndsåper til velduftende og allergivennlige rengjøringsmidler, og de er minst like effektive som de produktene du får kjøpt i dagligvarebutikken.

Byggrenhold-støvsuger-gulv-for-smuss-og-støv
Byggrenhold-feier-opp-murrester

ØKT TRIVSEL OG INNEKLIMA

BESTILL BYGGRENHOLD

Våre dyktige og ansatte sørger for et godt inneklima
og ansatte som trives på byggeplassen

BE OM PRISTILBUD