FASADEVASK FORLENGER LEVETIDEN PÅ BYGNINGEN

FASADEVASK ER EN VIKTIG DEL AV VEDLIKEHOLDET

Fasaden blir nedbrutt og påvirket av forurensning, sur nedbør, støv og skitt. Dess lengre dette smusset får lov til å erodere, dess tidligere må fasaden byttes ut. Et regelmessig renhold og vedlikehold av fasaden lønner seg og gjør fasadevasken enklere og mindre omfattende.

FASADEVASK HVERT ÅR

Fasadevask fjerner sopp og grønske som igjen sørger for at malingsfilmen på fasaden ikke blir ødelagt. Når fasaden blir vasket årlig blir dette problemet forebygget og vedlikeholdskostnadene vil derfor bli lavere.

MILJØVENNLIG RENGJØRING

Noen ganger er det vanskelige flekker som vi ikke får bort uten å bruke sterkere virkemidler. Da bruker vi miljøvennlige og biologisk nedbrytbare vaskemidler.

Les også om RENHOLD AV BYGG

Fasadevask som utføres av A1 Renhold Service

Vedlikeholdskostnader blir høyere, dess lenger du utsetter fasadevasken

BEDRIFTENS ANSIKT UTAD

Fasaden er en god kanal for å markedsføre din bedrift og vise frem din bedrifts identitet. En vedlikeholdt fasade er en del av bedriftens ytre salgsmiljø som hjelper bedriften å trekke kunder inn i butikken / kontoret.

En nedslitt og skitten fasade gir et dårlig førsteinntrykk

Fasadevask- fasaden et ansik utad

ALLE TYPER FASADER, ALLE TYPER KUNDER

A1 Renhold Service AS vasker alle typer fasader. De mest vanlige fasade overflatene er tre, tegl, malt mur, naturstein, stenex, aluminium og plast overflater. Vi tilpasser fasadevasken på beste måte, uansett om du er stor eller liten bedrift, butikk, kommune, borettslag eller privat huseier.

HUSVASKEN TAR VARE PÅ FASADEN

Treverk slites ned hvert år, selv om du har malt eller beiset ytterveggene. Det fuktige klimaet som vi har her i Norge gjør at sopp og alger trives på husveggen din. Bestill en gratis befaring av oss, så kan vi hjelpe deg med å stoppe spredningen og råteangrep.
Så slipper du å male eller bytte panel som er blitt ødelagt av sopp og alger.

BESTILL GRATIS BEFARING

FASADEVASK AV ALLE TYPER BYGG

Vi hjelper deg med førsteintrykket fra utsiden
prøv vår fasadevask

BE OM GRATIS BEFARING