FLYTT UTEN STRESS, OVERLAT FLYTTEVASK TIL OSS

FLYTTING I SEG SELV ER STRESSENDE, UNNGÅ STRESSET OG LA OSS TA FLYTTEVASKEN

Før du er ferdig med flyttesjauen må du også vaske ned hele boligen. Bruk tiden din mer effektivt og få tid til å organisere, pakke ut ditt nye hjem istedet for å bruke den på flyttevasken. Vi tilbyr effektiv flyttevask i Kristiansand

FLYTTEVASK PÅ ET BLUNK, Unngå å bli uenig med huseieren eller kjøperen

Trenger du Flyttevask i Kristiansand? Utvask av leilighet / bolig er en av de vanligste kranglene imellom huseier eller kjøper. Folk kan ha svært forskjellige meninger om hva som er definisjonen på et rent hus / leilighet.

LOVEN OM FLYTTEVASK / UTVASK

Er dekket under Husleieloven. Den sier at husrommet skal være ryddet, rengjort og med unntak av vanlig slitasje, i samme stand som da du flyttet inn.

Da er det jo fort gjort å tro at du kan slurve med nedvasken hvis det ikke var rent når du selv flyttet inn. Tro om igjen, sånn er det ikke, hvis det ikke er rent når du flytter ut må huseier eller kjøper gjøre rent etter deg.
Da risikerer du å få hele regningen på flere tusen kroner, uavhengig av om de gjør dette selv eller leier inn et renholdsselskap til å utføre jobben.

AVHENDELSESLOVEN som du forholder deg til når du skal selge bolig
sier at ved overlevering skal alle rommene i boligen være ryddet og rengjort. Her står det klart og tydelig at boligen skal være ren og ryddig men definisjonen av dette kan variere blant folk.

FLYTTEVASK MÅ GODKJENNES

Det er viktig at flyttevasken blir kontrollert og godkjent av huseier eller kjøper. Sørg for å få en skriftlig bekreftelse på at nedvasken er godkjent.
Følger du disse rådene unngår du konflikter.

KLIKK HER OG BESTILL FLYTTEVASK NÅ!

VI KOMMER PÅ GRATIS BEFARING

VÅR FLYTTEVASK INKLUDERER

  • Støvsuging av tepper og gulv

  • Vask av gulv og vegger

  • Vask utvendig og innvendig  av skap og skuffer

  • Hvitevarevask, kjøkkenvifte

  • Vindusvask, utvendig og innvendig

  • Vask av dører og listverk

  • Vask av baderom, toalett, dusj/badekar, inkl. sluk og vifte

TEPPERENS på forespørsel

Flyttevask-fra-kontor
Flytevask i Kristnansand? Vi hjelper deg!