GULVPLEIE OG BONING AV GULV

GULVPLEIE AV GULV MED MYE PERSONTRAFIKK

Gulv med mye persontrafikk trenger regelmessig vedlikehold og et ansiktsløft inn i mellom. De mest vanlige overflatene som finnes på gulv i offentlige rom, kontorer, sykehjem, butikker er vanligvis gulv av linoleum, vinyl, laminat eller stein.
Vår gulvpleie og vedlikehold tar vare på den beskyttende voksen eller polishen som ligger på overflaten og som skal beskytte gulvet mot slitasje.

Gulvpleie- vedlikehold og boning av gulv

GULVPLEIE GJØR RENGJØRINGEN ENKLERE

Med regelmessig gulvpleie, unngår du at den beskyttende overflaten blir slitt vekk. Når overflaten, voksen er slitt vekk ser gulvet møkkete ut, bakterier og skitt fester seg lettere til overflaten og kan utgjøre en hygienetrussel. Med regelmessig gulvpleie fester ikke møkk seg så lett. Det gjør rengjøringen mye enklere og du har et skinnende og blankt gulv.

UNNGÅ AT GULVET BLIR SÅ SLITT AT DET MÅ BYTTES UT

Når polishen slites helt ned til at slitasjen er direkte på overflaten av selve gulvet under, er det stor fare for at det oppstår skader på gulvet og at det må byttes ut. Da mangler det beskyttende voks laget som beskytter gulvet fra skader av skarpe gjenstander, og gulvet kan dermed bli både ripete og opphakket. Det medfører ekstrakostnader ved å måtte bytte ut hele gulvet.Dette er merkostnader som kunne vært spart med en regelmessig gulvpleie.

Når polishen begynner å bli slitt, er det på tide med gulvpleie.

PS: Ikke glem teppene, les mer om TEPPERENS

MED RIKTIG GULVPLEIE KAN ET SLITT GULV BLI SOM NYTT

Ring oss før du bytter ut gulvet ditt! Vi kan ofte rehabilitere det gamle gulvet ditt slik at det vil se ut som nytt igjen. En rehabilitering av et gammelt gulv koster bare en brøkdel av hva det koster å legge et nytt gulv.

A1 Renhold Service AS, har dyktige og erfarne fagfolk som utfører gulvpleie tjenester. Vi har moderne maskiner og bruker miljøvennlige rengjøringsmidler.

KONTAKT OSS FOR GULVPLEIE

UNNGÅ BYTTE AV GULV

Kontakt oss for en GRATIS befaring, før du bytter ut gulvet ditt!
Vi kan få ditt gamle gulv til å se nytt ut igjen.

BE OM EN BEFARING