RENHOLDSTJENESTER FOR PRIVAT OG NÆRING

Rengjøring for både  privat og næring er vår lidenskap. Vi elsker den nære kontakten med våre  kunder og gleder oss over kundens fonøyde smil når det er rent og trivelig rundt de.
Igjennom de renholdstjenestene vi leverer og utfører for private husholdninger, næringslivet, offentlig og kommunal sektor så tror vi at vi skaper et miljø hvor det er godt å leve og å arbeide i.

Renholdstjenester og miljøvennlige rengjøringsprodukter

A1 Renhold Service AS tilbyr tjenester som daglig renhold, hoved renhold, tepperens, gulvpleie, flyttevask og fasadevask.

KANTINESERVICE, VAKTMESTERSERVICE, GARTNERSERVICE er også en del av vår tjenesteportefølje.

Vi bruker kun miljøvennlige rengjøringsprodukter og maskiner.

Renholdstjenester og miljøvennlige rengjøringsprodukter
A1Renhold Service AS- bilparken.renholdstjenester

Fleksible og løsningsorienterte renholdstjenester

Vi er kjent for å holde en høy kvalitet på våre tjenester. Å være fleksible og tilpasser gjerne våre renholdstjenester etter våre kunders behov og ønsker.

Det er ofte behov for renholdstjenester utover det daglige renholdet. Det være seg tjenester som vinduspuss, skuring og boning, tepperens og kanskje å holde fasaden ren.
Vi setter gjerne opp et total renholdsprogram som omfatter alle de tjenestene du trenger i løpet av et år.
Alle kostnader, all adminstrasjon rundt bedriftens eller husholdningens renholdstjenester styres av oss og fordeles på faste avtalte beløp pr.mnd.

Det gjør renholdet oversiktlig og enklere å budsjettere for deg og for oss blir det enklere å planlegge dine renholdstjenester.

VI FJERNER STRESSET MED RENGJØRING

LA OSS GJØRE JOBBEN

Våre dyktige og supereffektive ansatte …….
her kommer mer tekst

BE OM PRISTILBUD